Αντικαταβολή: Απλά και εύκολα μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με την παραλαβή στον χώρο σου.
Η εκτέλεση της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει και από εξουσιοδοτημένο διανομέα (courier).
Για την παραλαβή θα πρέπει να έχεις μαζί σου Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα οδήγησης για την ταυτοποίηση των στοιχείων της παραγγελίας. Μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σου για λογαριασμό σου τρίτο πρόσωπο, που θα πρέπει να έχει μαζί του εξουσιοδότηση θεωρημένη από Κ.Ε.Π. ή άλλη Δημόσια υπηρεσία και κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα για την ταυτοποίησή του.

Η παραγγελία με αντικαταβολή πρέπει να επιβεβαιώνεται με τηλεφωνική κλήση πριν την παράδοση.

Η μέθοδος της αντικαταβολής επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 2,00€

Προσοχή! Για αγορές άνω των 80€, απαιτείται προκαταβολή, από 30% ως 50%, κατόπιν συνεννόησης μας με τον πελάτη.

Αν ο πελάτης αναίτια αρνηθεί να παραλάβει την παραγγελία του, τότε επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα αποστολής – επιστροφής.

.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Μπορείς να καταθέσεις το τίμημα της παραγγελίας σου στους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς της DYP  e-shop.

Συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω Τράπεζες και τα αντίστοιχα IBAN των λογαριασμών:

Τράπεζα       Αριθμός Λογαριασμού                                     IBAN                                              BIC / Swift

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εθνική              164/005052-08                  GR3801101640000016400505208                 ETHNGRAA

Στο καταθετήριο, στο ονοματεπώνυμο δικαιούχου συμπλήρωσε :

  1. DYP e-shop,
  2. Το ποσόν

και στις πληροφορίες :

  1. το ονοματεπώνυμό σου
  2. τον αριθμό παραγγελίας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, αμέσως μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales@dyp.gr.  Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στα 210 30 02 181 & 6977071191 ή στο Skype DYPeshop

  • Για καταθέσεις από άλλες τράπεζες χρεώνεστε 3€ επιπλέον για τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα.

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα:      (Τεχνική Διασύνδεση με την υπηρεσία Alpha e-Commerce)

Κάνουμε δεκτές τις κάρτες Visa, MasterCard, Maestro,Masterpass, American Express και Diners, καθώς και τις Χρεωστικές κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών.

Η χρέωση της κάρτας γίνεται ακόμη και για προϊόντα με περιορισμένη διαθεσιμότητα ή και προϊόντα που μπορεί να απαιτούν παραγγελία προς προμηθευτή.

Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή αναγραφή των στοιχείων της Πιστωτικής ή Χρεωστικής του κάρτας.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

  • Για παραγγελίες άνω των 80 Ευρώ η Εταιρεία έχει την διακριτική ευχέρεια να ζητήσει το 30% – 50% σαν προκαταβολή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε χρέωση σε Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα ειδικά για προϊόντα περιορισμένης διαθεσιμότητας, τα οποία μπορεί να απαιτούν να γίνει παραγγελία προς προμηθευτή. Στην περίπτωση αυτή η επιβεβαίωση της παραγγελίας γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση της προκαταβολής.

Οι συναλλαγές που γίνονται στο site μας έχουν πιστοποιητικό SSL οπού τις κάνει ασφαλείς.

Τι είναι τα πιστοποιητικά SSL

Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του website και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό. Κάθε φορά που ένας χρήστης παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.
Χρησιμοποιώντας ένα SSL πιστοποιητικό, προστατεύεις τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σου και διασφαλίζεις τις online συναλλαγές με αυτούς. Δημιουργείς, έτσι, έναν αξιόπιστο χώρο όπου οι πελάτες σου αισθάνονται ασφαλείς.

Πηγή : papaki.gr